Skip to content

Roemeense winkel

Als een Nederlander in het buitenland zou verblijven voor langere periode, dan zal deze vaak ook smachten naar een Nederlands winkeltje. En dus hunkeren Roemenen die in ons land verblijven naar een Roemeense winkel. Want alleen met de typische Roemeense producten creëert u de unieke Roemeense smaak. Roemenen die in de buurt van Tilburg wonen hebben geluk, want daar hebben wij inmiddels een Roemeense supermarkt geopend. Hier kan eenieder terecht voor Roemeense producten zoals u die ook in Roemenië zelf zou kunnen kopen.

Alles wat u in de Roemeense winkel ook vindt

Ieder land heeft zo zijn eigen unieke producten. De kruiden bijvoorbeeld, die voor smaak zorgen en de traditionele authentieke Roemeense gerechten. Tot voor kort was er in ons land niet aan te komen. In onze supermarkt vindt u alles wat u ook in de Roemeense supermarkt vindt. U waant zich echt weer even in Roemenië en dat voelt vertrouwd. Dat wij een Roemeense winkel geopend hebben, heeft alles te maken met het groeiend aantal Roemenen dat zich in ons land heeft gevestigd. Dat wordt weer veroorzaakt door het gebrek aan werk in Roemenië. Eenmaal in Nederland is de cultuurshock groot wat de keuken betreft.

Eindelijk weer ciorba, gulyas en pastrami

In de Nederlandse supermarkt vindt u nooit alles wat u bij ons wel vindt. Dat maakt het bereiden van ciorba, gulyas, de typische Roemeense koolrolletjes en moussaka en pastrami al zo goed als onmogelijk. Tot voor kort dan, want sinds wij onze Roemeense winkel geopend hebben kunt u die specifieke gerechten wel weer maken. In onze Roemeense winkel is het ook voor Nederlanders goed toeven. U kunt er op een leuke manier kennismaken met alles wat men in Roemenië eet. En natuurlijk vindt u er ook die typisch Roemeense grootverpakkingen bier en wijn. En wat denkt u van de Roemeense cake? In alles anders dan u in Nederland gewend bent, maar vaak niet minder smakelijk.

Eindelijk weer Roemeense cake bij de koffie

Met onze winkel hebben we in elk geval een grote groep mensen echt blij kunnen maken. En daar is het ons uiteindelijk ook om te doen. Stap gewoon eens binnen in onze Roemeense winkel of, u nu van Roemeense afkomst bent of niet. U krijgt daar nooit spijt van. Het aanbod in onze Roemeense winkel is indrukwekkend groot. U vindt er daadwerkelijk alles wat u in de supermarkt in Roemenië koopt en kunt dus weer de gerechten maken die u gewend was. Ook de typische Roemeense kruiden ontbreken niet, en u heeft eindelijk weer Roemeense cake bij de koffie.