Skip to content

Roemeense producten

De vraag naar Roemeense producten blijft groeien. Die vraag gaat hand in hand met het groeiend aantal Roemenen dat naar ons land komt. Dat heeft weer te maken met het gebrek aan werk in Roemenië. De Roemenen voelen zich weliswaar thuis in ons land, maar missen wel de Roemeense producten die ze in de Roemeense supermarkten kochten. Gelukkig voor deze groep mensen is er nu een supermarkt in Tilburg waar alleen maar Roemeense producten verkocht worden.

Roemenen zijn even helemaal terug in eigen land, als ze de supermarkt in Tilburg vol met Roemeense producten binnen stappen. Eindelijk geven ze weer hun eigen smaak aan hun eten en eindelijk smaakt de frisdrank weer net zoals ze gewend waren in eigen land. Als Roemeense winkel bieden wij alle producten aan die u in Roemenië ook in de supermarkt kunt kopen.

Roemeense producten in de supermarkt in Tilburg

Het is voor Roemenen zeker even wennen. In de Nederlandse supermarkt vinden ze amper een Roemeens product. En dus is alles wat ze eten nieuw. Natuurlijk missen ze de typische Roemeense producten, zoals Nederlanders ook de typisch Nederlandse producten gaan missen als zij in het buitenland zijn. Gelukkig is er nu een Roemeense supermarkt in Tilburg, werkelijk boordevol met Roemeense producten. Zo smaakt voor Roemenen het avondeten eindelijk weer eens zoals het thuis ook smaakt.

Ook voor Roemeense wijn en bier in 2,5 liter verpakking

U vindt in onze winkel ook de typische Roemeense kruiden, u vindt er heel erg veel vlees en worst. De typisch Roemeense pasta is in overvloed beschikbaar, net als Roemeense cakes, koeken en bier dat verpakt is in plastic flessen van 2,5 liter. En wat te denken van de Roemeense wijn. Een bezoek aan de winkel met Roemeense producten is als het bezoek van een kind aan de snoepwinkel.

Unieke kans om kennis te maken met Roemeense producten

Het is ook voor Nederlanders een unieke kans om eens kennis te maken met Roemeense producten. Want laat duidelijk zijn, de Roemeense supermarkt is er voor iedereen. Loop dus zeker eens binnen en ontdek wat typisch een gerecht uit Roemenië is. De mensen in de winkel kunnen u er alles over vertellen. En dat zullen ze ook zeker doen. Het zal u meteen opvallen dat er in de Roemeense producten invloeden uit Oostenrijk, Hongarije, Slavische, Turkse en Griekse te vinden zijn. Varkensvlees is belangrijk, net als dat u zeker moet proeven van Roemeense producten als aardappelsalade, ciorba, forel vleesballen, gulyas en koolrolletjes.